Ve výchozím nastavení můžete žádost o výběr po jejím odeslání zrušit. Pokud chcete předejít tomu, abyste výběry zrušili impulzivně, můžete tuto možnost kdykoli zablokovat.
Zablokování zrušení výběru
Přejděte do sekce Účet → Profil → Ochrana hráče → Zrušení žádosti o výběr a vyberte „Nepovolit zrušení žádosti o výběr“. Změna se projeví okamžitě po kliknutí na „Uložit změny“.
Opětovné povolení zrušení výběru (obnovení výchozího nastavení)
Vyberte „Povolit zrušení výběru“. Změna se projeví po 7 dnech.
Obsah zobrazený na snímku/snímcích obrazovky je určen pouze pro ilustrativní účely a nemusí odrážet skutečná data uživatele.
Další podrobnosti o nástrojích zodpovědného hraní a podpoře najdete na naší stránce Informace o zodpovědném hraní a ochraně hráče.