Pokud máte aktivováno dvoufaktorové ověření (2FA), můžete po úspěšném přihlášení označit zařízení jako důvěryhodné. Jakmile je zařízení označeno jako důvěryhodné, nebudete muset při každém přihlášení z tohoto zařízení zadávat kód 2FA, a to až do vypršení doby důvěryhodnosti.
Můžete si zvolit dobu důvěryhodnosti 30, 60 nebo 90 dní.
Po uplynutí zvolené doby budete znovu vyzváni k dokončení 2FA, aby byl váš účet i nadále v bezpečí.
- Funkce Důvěryhodná zařízení je dostupná pouze, pokud je na vašem účtu aktivováno 2FA.
- Přihlášení z nového nebo nedůvěryhodného zařízení vyžaduje opětovné dokončení ověření 2FA.
Více informací o aktivaci 2FA najdete v našem samostatném článku "Jak aktivovat | deaktivovat funkci dvoufaktorového ověření (2FA)".