Abychom pomohli udržet váš účet v bezpečí, budete automaticky odhlášeni po 20 minutách nečinnosti. Pro pokračování se jednoduše znovu přihlaste.
Jedná se o bezpečnostní opatření, které pomáhá chránit váš účet a zabraňuje neoprávněnému přístupu, pokud je vaše zařízení bez dozoru.
- Přihlášení z jiného zařízení nebo prohlížeče může ukončit vaši aktuální relaci
- Na sdíleném nebo veřejném zařízení se vždy odhlaste, jakmile skončíte s používáním svého účtu.