Nejčastějším důvodem zprávy „uživatelské jméno již existuje" je to, že požadované uživatelské jméno je již obsazeno. Vzhledem k tomu, že uživatelská jména musí být jedinečná, nelze vybrat takové, které je již používáno — zkuste jinou variantu.
Vaše uživatelské jméno vám na platformě zajišťuje určitou míru anonymity, díky čemuž se můžete zapojit, aniž by byla vaše skutečná identita viditelná ostatním uživatelům. Jakmile se zaregistrujete, nelze jej později změnit, proto stojí za to vybrat takové, se kterým budete spokojeni i dlouhodobě — více informací najdete v článku „Mohu si změnit uživatelské jméno?".